Voor kandidaten

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wij hebben verschillende vacatures in diverse vormen.

Verschillende contractvormen

Wij hebben een groot netwerk met veel organisaties in Noord-Nederland. In opdracht van dit netwerk vullen wij ICT vacatures in. Met professionals met verschillende kwaliteiten, van junior tot senior. Daarbij stellen wij jouw wensen en behoeftes centraal. We werken met verschillende contractvormen. Elke vorm heeft eigen kenmerken en eigenschappen.

  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Werving & selectie
  • Detavast

Uitzenden

Dit is de meest bekende contractvorm. Je bent flexibel inzetbaar, kunt vaak voor korte periodes aan de slag en hebt weinig plichten. Je hebt korte opzegtermijn, maar daarmee ook weinig zekerheid.

Detacheren

Jij wilt graag aan de slag, maar weet nog niet precies voor welk soort organisatie, of je wilt je niet aan één bedrijf binden. Als je wordt gedetacheerd via Inavanti, ben je bij Inavanti in dienst, maar inzetbaar voor verschillende werkgevers. Je kunt dus wel in verschillende keukens kijken, maar hoeft niet constant zelf naar werk te zoeken. Daar helpen wij je bij.

Werving & selectie

Je wordt benaderd door Inavanti voor een leuke vacature, of je solliciteert bij Inavanti op een vacature. Inavanti is de tussenpersoon voor de organisatie waar jij aan de slag wilt. Wij selecteren op basis van cv en intake de meeste geschikte kandidaten voor de functie en het bedrijf. Als je na een sollicitatiegesprek wordt aangenomen, kom je in dienst bij het bedrijf zelf.

Detavast

Je wilt extra zekerheid en eerst uitproberen of een opdrachtgever wel bij je past. Met een detavastcontract ben je eerst in dienst bij Inavanti, waarbij het de bedoeling is dat je na een periode in dienst komt bij je opdrachtgever. Zo loopt de opdrachtgever minder risico en kun jij in een proefperiode bekijken of het bedrijf een goede match voor je is.