Maak kennis met Inavanti

Op zoek naar een (nieuwe) baan of op zoek naar een geschikte medewerker? Vele kandidaten en werkgevers gingen je voor! Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen, neem dan contact met ons op!

Contact

Wij werken voor jou

Ons team bestaat uit recruiters die beschikken over ruime ervaring binnen de ICT sector. Hierdoor weten we wat er speelt en zijn we in staat om je te helpen bij het vinden van de juiste match. We streven ernaar om kandidaten en opdrachtgevers te laten groeien op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Maak kennis met ons team en kom in contact met ons.

 

Bekijk onze diensten

Marjan Menninga

Marjan Menninga

Al tijdens mijn studie Personeel en Arbeid is mijn aandacht gewekt voor het vak werving en selectie. Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan op de arbeidsmarkt, met uiteindelijk als specialisatie
ICT. In mijn werk heb ik aandacht voor de mens achter de ICT-er. Ik vind het belangrijk om kandidaten optimaal te informeren over de klantvraag, maar ook de vacature waar ze interesse in hebben goed door te spreken.  Bij klantvragen schakel ik snel en ik weet welke kandidaten interessant kunnen zijn voor het vraagstuk wat leeft bij de klant. De klant informeren en kwaliteit leveren zijn voor mij van groot belang.

Door mijn jarenlange ervaring zie ik kansen voor kandidaten en klanten. Ik kan snel een vraagstuk analyseren. Kwaliteit en eerlijk advies vind ik belangrijk in mijn werk. Ik stel alleen kandidaten bij klanten voor waar ik achter sta. Met kandidaten heb ik veelvuldig contact over het proces van de sollicitatie.

Arnold Vreeken

Arnold Vreeken

Mijn naam is Arnold Vreeken en ik werk bij Inavanti als IT recruiter. Als IT recruiter houd ik mezelf bezig met het vinden van de juist IT-professionals voor onze externe opdrachtgevers. Ik sta garant voor kwaliteit en ben pas tevreden als zowel de IT-professional als onze opdrachtgever tevreden is. Het leukste aan de functie is het echt kunnen meedenken met iemand in zijn of haar carrière. Persoonlijke aandacht, duidelijke communicatie en betrokkenheid staan bij mij dan ook hoog in het vaandel.

Teresa Brattinga

Teresa Brattinga

Mijn naam is Teresa Brattinga en ik ben werkzaam bij Inavanti als recruiter. In juni 2022 ben ik afgestudeerd voor de Bachelor Human Resource Management in Groningen. Met mijn kennis en ervaring vanuit de studie ben ik erachter gekomen dat ik energie krijg van onder andere het bemiddelen van kandidaten naar een nieuwe uitdaging. Ik probeer een juiste match te vinden tussen werknemer en werkgever, waarbij ik de tijd en aandacht neem om te kijken naar wat iemand echt wil en kan. Daarnaast ben ik aanspreekpunt voor onze klanten op het gebied van werving- en selectievraagstukken.

Bedrijven waar wij mee samenwerken

We richten ons met name op samenwerkingen in de noordelijke regio’s.

Voordelen van inhuur via Inavanti

Inavanti heeft verschillende kernkwaliteiten. Deze kwaliteiten komen naar voren bij elke opdracht.

  • Eerlijk zaken doen, we zijn recht door zee
  • Kwaliteit staat hoog in het vaandel
  • Direct in benadering
  • Gedreven medewerkers