Voor werkgevers

Bent u op zoek naar nieuwe medewerkers? Wij helpen u graag!

Verschillende contractvormen

Verschillende situaties vragen om verschillende contractvormen. Inavanti biedt vier verschillende vormen aan.

  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Werving & selectie
  • Detavast

Uitzenden

Uitzenden is het ‘uitlenen’ van werknemers aan een werkgever. Dit is de meest flexibele contractvorm. We spreken vooraf een tarief af, maar het aantal uren en de duur van de werkzaamheden is flexibel. Ideaal om tijdelijke drukte goed op te vangen.

Detacheren

U heeft veel werk wat gedaan moet worden, maar tijdelijk niet genoeg medewerkers om het werk te doen. Dan kan detachering een oplossing voor u zijn. Inavanti benaderd, selecteert en neemt geschikte kandidaten in dienst en detacheert hen bij uw organisatie. Dit kan bijvoorbeeld voor een bepaald project of een opdracht. Zo kunt u voor een bepaalde periode gebruik maken van extra medewerkers, zonder hen in dienst te nemen.

Werving & selectie

U heeft structureel een tekort aan medewerkers, maar geen tijd om nieuwe medewerkers te zoeken. Dat kunt u uitbesteden aan Inavanti. Wij doen het werving- en selectieproces voor u. Het enige wat u nog hoeft te doen is een sollicitatiegesprek voeren met de uiteindelijk geschikte kandidaten.

Detavast

U bent op zoek naar nieuwe medewerkers, maar heeft weinig tijd om ze te zoeken en u wilt graag wat extra zekerheid. Dan is detavast wellicht een mooie oplossing voor u. Inavanti benaderd en selecteert kandidaten voor u. De eerste periode dat de meest geschikte kandidaat voor u aan de slag gaat is hij of zij in dienst bij Inavanti en wordt gedetacheerd aan uw bedrijf. Als de kandidaat bevalt, kun u hem of haar overnemen met een eigen dienstverband. Zo loopt u minder risico.

Voordelen van inhuur via Inavanti

Inavanti heeft verschillende kernkwaliteiten. Deze kwaliteiten komen naar voren bij elke opdracht.

  • Eerlijk zaken doen, we zijn recht door zee
  • Kwaliteit staat hoog in het vaandel
  • Direct in benadering
  • Gedreven medewerkers